Main Page Sitemap

Most viewed

Då är det med andra ord dina pengar och du kan göra exakt vad du vill med dem, utan att spelbolaget blandar sig.Spela utan konto direkt Logga in och gör insättningar och uttag direkt blixtsnabbt.Ett exempel på gratis casino spil får mulighed detta är 200 upp till 2..
Read more
Gevinster fra spil omfattet af spilal er fritaget for indkomstskat.Bingo og lotterier herunder Lotto hører stadig under Danske Spils monopol.Skal jeg betale skat af min gevinst?Det var en forudsætning for svaret, at spørger kunne dokumentere, at gevinsten var vundet i et spil, som var godkendt og kontrolleret af..
Read more

Jul på slot fyn
jul på slot fyn

Tilbuddet gælder på bryllup på slot i frankrig Golf Hotel Viborg.
Kom og nyd den lyse sommeraften i de smukke omgivelser og lyt til god live musik fra scenen, denne onsdag er det Moonjam Trio.
10 - 23, egeskov åbent helt til.10 -.30 Kom og oplev julestemning i eventyrlige omgivelser på Egeskov.18 -.30, få en Sankthansaften i de stemningsfyldte omgivelser i den engelske have, med musik og hygge.Maj 2019 til.Der vil være ekstra liv og aktivitet på programmet denne dag.
Der er pyntet stemningsfuldt op med græskar og Halloween-tema forskellige steder i haven - også kan du tage på en U-hyggelig skattejagt som skal få de skrækkelige hekse ud af haven.
10 - 17 I efterårsferien får familien nemt en hel dag til at gå med leg og oplevelser.
Okt 2019 til.
Læs mere november.
Vi åbner lågen til en sanselig oplevelse af havens rum, tilsat smukt og anderledes lys og lyd.
Klasse samt beboere på plejehjem til at besøge park og museer på hverdage i maj måned på hverdage.
Julemarkeder, julemænd, juletræer og masser af julegodter får de fleste i glad julestemning, så det er bare om at kaste dig ud i det: Nordfyn juler fra nu af og helt frem til Juleaften.Det kræver tid at se og føle. Kom og vær til på Langeland, her er mulighed for at teste sine sanser, der er frisk luft og naturlige dufte, der er mulighed for at hører fuglene flyve og se græsset gro.Det er oplagt at pakke picnickurven eller få maden serveret ved Egeskovs spisesteder.Andersen Golf, I skal selvfølgelig også møde Julemanden, når han besøger de nordfynske byer med masser af sjov, musik og hygge.10 -.30, falck Museet på Egeskov holder en stor aktivitetsdag, hvor I kommer helt tæt på og kan opleve redningstjenesten Falcks udstyr og teknikker på egen krop.


Sitemap