Main Page Sitemap

Most viewed

Den gives til en kantine, der gør noget ud over det sædvanlige.Her kan du se årets lækre påskebuffet, som du kan hygge om sammen med din familie.Det kan være frokost i det grønne, børnedag eller noget helt tredje.Christiansøpigens kryddersild marinerede sild med æblecreme kapers.Oplevelser er populære hos både..
Read more
Podstawą jest wyróżnić się od innych russisch roulette statistik i stać się najlepszym.Gdy dokonamy już wyboru, musimy wypełnić odpowiedni formularz, wprowadzić swoje dane, które muszą być zgodne z prawdą.Aby móc rozpocząć grę w serwisie należy wykonać trzy podstawowe kroki.Dlatego zanim wybierzemy konkretną, powinniśmy zasięgnąć informacji od innych graczy.Na..
Read more

Udlejning af slotte og herregårde

På denne side finder du ekstra store sommerhuse, som du kan leje for eksempel til familiefesten, firmaturen eller en hyggelig weekend med en hel flok venner.
På denne hjemmeside kan De gå på opdagelse i de mange muligheder foreningen byder på, og herigennem kan De kontakte de slotte og herregårde, De ønsker at besøge.
Sted Åsum Overnatning 42 personer 16 soverum Festlokaler Ja, op til 120 personer Allégården emne.084-M66040 Læs mere om Røde Mølle Edelsminde (Sydfyn) Edelsminde Gods er beliggende i et naturskønt landskab på Sydfyn, og byder på oplevelser i klassen for absolut luksus.084-M66721 Læs mere om Allégården Brydeland (Odense) Brydeland er et stilfuldt og meget attraktivt landsted som er beliggende på en meget stor grund i rolige omgivelser, kun få km fra Odense centrum.Laustsen, se det store udvalg af herregårde, godser og slotte på Fyn, og få overblik over dine muligheder for at leje en herregård på Fyn.Axelgaard (Henne) 34 personer, weekendleje!Eventyrlige locations, kongelige rammer til udlejning, foto og film.
Læs mere om Risinge Herregård Inspektørboligen ved Lundsgaard Gods (Østfyn) På Lundsgård Gods får I muligheden for et weekendophold eller en miniferie i helt hvad er vikinglotto unikke rammer.
Møde og konference, møder i kongelige rammer, møder i kongelige rammer når det skal gamestop penge for spil være noget helt særligt.
Her venter den gennemførte luksusoplevelse.
Her kommer I nemlig til at bo i godsets oprindelige inspektørbolig, der med nænsom hånd og respekt for fortiden er renoveret og bygget om til ferielejligheder.
Forhør dig om mulighederne for catering Ønsker du forplejning under opholdet, hjælper vi med kontakt til et cateringfirma eller en kok, som tilbereder maden på stedet.
De ydre rammer af bindingsværk dækker derfor over et topmoderne og rigtig godt udstyret landsted.084-M6672 Der findes et stort udbud af skønne festlokaler med mulighed for overnatning rundt omkring på Fyn.Retningslinjer ved foto- og filmsessions, retningslinjer ved foto- og filmsessions på slotte og i slotshaver.Sted Åsum Overnatning 30 personer 14 soverum Festlokaler Nej Emne.Det hvide og røde bindingsværk, det røde tegltag, gårdspladsen med de ujævne brosten byder jer velkommen.Danmarks kongelige slotte og haver har gennem århundreder sat kongerne og dronningerne ind i storslåede rammer.Få kongeligt eventyrstøv eller funklende pragtsale til events, møde, fest eller bryllup.Motion og sport, retningslinjer for sportsarrangementer, sportsarrangementer i de kongelige slotshaver.Her er det et kig ind i festlokalet på Brydeland emne.Unikke oplevelser på, foreningen er et samarbejde til fremme af unikke oplevelser på danske slotte og herregårde.Vandmøllen og de tilhørende bygninger blev opført i 1800 ved Hvidkilde Sø, som i adskillige år drev møllen.Herregården er opført i en stor park med flotte træer og flere søer.Bygningerne i sort/hvidt bindingsværk med de røde tegltage er smukt beliggende i flotte omgivelser.


Sitemap